AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Kokemäelle

PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ  ja  KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Konserniyhtiö Berner Chemicals Oy valmistaa Kokemäellä turvallisia magnesiumkemikaaleja.  Kehitämme tuotantoamme kohti kiertotaloutta. 

Prosessityöntekijänä osallistut osana tuotantotiimiä prosessin ohjaukseen ja valvontaan. Toivomme sinulta  kokemusta prosessiteollisuudessa tai soveltuvaa koulutusta. Toimenkuvaasi kuuluu tehtaan prosessien hallintaa, ohjausta ja laadun varmistusta. Trukin käyttö on osa työtäsi.

Kunnossapitoasentajana vastaat prosessilaitteiden huollosta ja kunnossapidosta. Hitsaustaito sekä sähköosaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta iloista ja huolellista työotetta, kiinnostusta alaa kohtaan ja valmiutta oppia uutta. Tiimityöskentelytaidot ja ymmärrys työturvallisuudesta ovat ensiarvoisen tärkeitä. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa yrityksessä. Lue lisää kotisivuiltamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Lassi Nylund, puh 040-6700791 tai lassi.nylund@bernerchemicals.fi

Jätä hakemus 24.4.2022 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakemukset osoitteeseen eija.jaansalu@bernerchemicals.fi. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian